Om oss

Välkomna till Åkersbergas färgspecialister.
Bokning

Salong Elegance

Frisörsalongen i Åkersberga du ska gå till om du vill bli riktigt snygg i håret. Alla våra frisörer är erfarna och har en bra utbildning, och för att de ska hålla sig uppdaterade på det senaste går de med jämna mellanrum olika kurser och utbildningar.

Som den enda färgspecialisten i hela Åkersberga kommer du vara i säkra händer, oavsett om du ska färga håret eller göra slingor. Vi färgar även ögonbryn och ser till att matcha dem till din hårfärg.

Lika hög kvalitet på klippningar, färgningar och andra behandlingar har vi på service. Vi bemöter dig alltid med ett leende och ser våra kunder som vänner och ger dig alltid råd för hur du bäst tar hand om ditt hår.

Självklart har vi också ett stort utbud av hårprodukter, och allt det senaste från de bästa varumärkena.

Att boka tid gör du lättast på  08- 54088855, men du är självklart välkommen att komma in till oss och boka. Vår  fräscha salong är centralt belägen i Åkersberga, mitt på Storängstorget, med gångavstånd till Roslagsbanan.

En molekyl somförändrar allt

Vi kan stolt säga att Salong Elegance är en av de första salongerna i Sverige med att få använda Olaplex på sina kunder och är nu Olaplex Guldmedlemmaar.

Vi värnar om ditt hårs kvalitet och adderar därför Olaplex i samtliga av våra kemiska behandlingar.

Olaplex flyttar gränserna för vad som är möjligt att göra med ett hår utan att äventyra hårets kvalitet. För första gången någonsin kan frisörens värsta mardröm, strukturskadat hår, vara ett minne blott.

Allt från traditionell hårfärg till Hairpainting (Balayage), med Olaplex återskapas hårets interna bindningar. Håret blir starkare, friskare och ger mer långlivade färgresultat med vitalitet!

Olaplex är skapad med grundläggande Kemi och är en perfekt mix av forskning i framkant där bindningar återskapas och förstörda bindningar nyskapas.

Välkommen!

mån-tors

09-18

Fredag

09-17

lördag

10-14

söndag

Stängt

Kontakt

Telefon

08- 54088855

Mail

info@salong-elegance.se

Adress

Storängstorget 17
184 30 , Åkersberga
Stockholm